West-Vlaanderen

2023 deed al zijn intrede. Vanuit het team UNIZO West-Vlaanderen wensen wij jou alsnog een gezond en ondernemend jaar toe!  

Wat is er veranderd in 2023? Eigenlijk niets. UNIZO is nog steeds jouw compagnon de route tijdens jouw ondernemersverhaal. Voor zij die willen starten, groeien, het overzicht kwijt zijn, hulp willen, en ga zo maar door: UNIZO West-Vlaanderen staat je bij met raad en daad. Niet alleen provinciaal, maar ook lokaal zitten over gans West-Vlaanderen sterke UNIZO-besturen. Ook zij hebben heel wat te bieden. Opleidingen, activiteiten, belangenbehartiging, … Allemaal op maat van jou als ondernemer. 

Ik zei dat er niets veranderd is in 2023. Eigenlijk moet ik mezelf meteen tegenspreken. In 2023 kenden we de geboorte van UNIZO ALTO. ALTO is de verzamelnaam voor een reeks van hoogstaande netwerk- en opleidingstrajecten georganiseerd door UNIZO West-Vlaanderen. Vergelijk het gerust met hoogtestages voor ondernemers. We nemen je mee naar de top van het ondernemerslandschap om je van daaruit overzicht, perspectief en nieuwe inzichten mee te geven. UNIZO biedt een antwoord op de vragen die jou als ondernemer bezighouden. ALTO mikt hoog, net als jij. 

In 2023 willen we dus, samen met jou, hoog mikken. Laat er ons vooral een mooi jaar van maken vol ondernemerschap! 

Vincent Kint, gedelegeerd bestuurder 

 

ALTO banner

ALTO mikt hoog, net als jij.

UNIZO biedt een antwoord op de vragen die jou als ondernemer bezighouden. Aan de hand van een aantal topevenementen geven we jou de nodige zuurstof om op te boksen tegen de perikelen waar je vroeg of laat mee te kampen krijgt.

Ontdek alle trajecten

goed aanbesteed

Maak van je stad of gemeente jouw klant

Wist je dat 20% van de economie overheidseconomie is? Straf, niet? Zaken doen met lokale steden en gemeenten in West-Vlaanderen is dus interessant. Het initiatief van POM West-Vlaanderen, OC West en UNIZO West-Vlaanderen, brengt ondernemers en overheden op een transparante manier met elkaar in contact via een gratis platform

www.goedaanbesteed.be

Knuss UNIZO starter van het jaar 2023

 

UNIZO West-Vlaanderen verkoos Guillaume en Lowie met hun onderneming Knuss tot West-Vlaamse Starter van het Jaar 2022. Guillaume en Lowie willen met hun...