UNIZO ONDERNEMERSACADEMIE, sterke opleidingen voor KMO-ondernemers

Waarom voor een opleiding van onze Ondernemersacademie kiezen?

"Onze UNIZO Ondernemersacademie biedt sterke opleidingen voor KMO-ondernemers. Niet academisch, maar praktijkgericht en gegarandeerd onmiddellijk toepasbaar. U vindt beslist een Masterclass of opleiding die perfect aansluit bij uw sterk ondernemerschap."  Danny Van Assche, gedelegeerd bestuurder van UNIZO

De 4 troeven van de Ondernemersacademie

1. Voor ondernemers, door ondernemers
Als deelnemer aan onze opleidingen zult u zich thuis voelen in de groep cursisten. Het zijn ondernemers die net zoals u met twee voeten in de bedrijfsrealiteit staan. Zelfstandigen, vrije beroepers en KMO-ondernemers die uw uitdagingen, zorgen en enthousiasme kennen en delen. Al onze opleidingen zijn dan ook specifiek ontwikkeld om aan ondernemersbehoeften te voldoen.

2. Praktijkgericht en gegarandeerd onmiddellijk toepasbaar
De Ondernemersacademie koestert geen academische ambities. Al onze opleidingen zijn gericht op de onmiddellijke toepasbaarheid in uw eigen bedrijf. Volgt u één van onze Masterclasses dan spelen wij u nog een extra troef in handen: de docenten-experts begeleiden u bij het vertalen van wat u hebt geleerd naar een concreet verbeterplan voor uw bedrijf.

3. Een ploeg docenten-experts met bewezen KMO-ervaring
Alle docenten waarop we een beroep doen in de Ondernemersacademie zijn experts in hun vakgebied. En omdat ze zelf ondernemer zijn (geweest) of al jaren werken voor KMO’s, kennen ze daarnaast de KMO-praktijk van binnen en van buiten.

4. Betaalbare kwaliteit
Een opleiding bij de Ondernemersacademie is steeds tot in de puntjes geregeld. Daar kunt u op rekenen. Een goed onthaal, aangename en comfortabele locaties met een degelijke catering, verzorgde syllabi en de beste docenten. En dat voor een KMO-vriendelijke prijs. Maak gerust de vergelijking met andere opleidingsverstrekkers. UNIZO is bovendien door de Vlaamse overheid erkend als dienstverlener voor de KMO-portefeuille. De Vlaamse overheid betaalt zo 50% van de opleidingskost., ook voor bedrijven die gevestigd zijn in Brussel.

Meer weten?

Kijk snel op Ondernemersacademie. Vind snel alle informatie over onze opleidingen en docenten, locaties en data en schrijf u online in. Download programmabrochures en – tijdens uw opleiding – syllabi en hand-outs. Na afloop kunt u er ook uw deelnamecertificaat afhalen.