Ben jij een geëngageerde ondernemer en wil je met ons nieuwe wegen inslaan?

Als UNIZO-bestuurder kan dat! In Vlaanderen en Brussel zijn er 250 lokale UNIZO-besturen, het zijn uitzonderlijke ondernemersverenigingen. Zij kennen de lokale economie (door en door) en hebben impact op het beleid in jouw buurt. Net dat maakt van UNIZO een ijzersterke belangenorganisatie.

Word jij dé megafoon van jouw collega-ondernemers?

Het zijn de zelfstandige ondernemers zelf die onze krachtige ondernemersverenigingen sturen. Zij zijn hét aanspreekpunt voor de UNIZO-leden én de stad/gemeente, zo hebben ze toegang tot een exclusief netwerk. Als UNIZO-bestuurder ben je een trekker. Je krijgt verantwoordelijkheid én de kans om nieuwe zakenrelaties uit te bouwen.

Netwerken

Heb je zin om samen te werken en banden te smeden? 

Als UNIZO-bestuurder werk je natuurlijk niet alleen. Je komt terecht in een hechte groep van zelfstandige ondernemers, de UNIZO-organisatie én krijgt toegang het platform bestuurdersnet: gratis sprekers, een eigen UNIZO-pagina, opleidingen, financiële steun, kant-en-klare events, dossiers, enz. Einddoel? Elkaar inspireren en ondersteunen via de vereniging

Wist je dat ... een professionele adviseur elke lokale vereniging ondersteunt? Jouw directe lijn tot de UNIZO-organisatie.

Wil jij het verschil maken voor de ondernemers in jouw stad/gemeente?

 

Ik wil meer info over de lokale UNIZO verenigingen

Ontdek de lokale verenigingen in jouw buurt