Info & Advies

Nieuwsblog »

UNIZO volgt de actualiteit en de trends voor ondernemers op de voet. Wil je mee zijn en met kennis van zaken je ondernemersactiviteiten uitoefenen? Volg dan onze nieuwsblog.  

Naar nieuwsoverzicht  

Eerstelijns advies »

Zit je met een ondernemersvraag? Check dan even het UNIZO Kennisnet, een online databank. Of stel je vraag rechtstreeks aan een adviseur van de UNIZO Ondernemerslijn!

Stel hier jouw vraag

Modelcontracten »   

Ben je op zoek naar een handelsdocumenten, een contract, een arbeidsovereenkomst of huurovereenkomst? Wil je een ingebrekestelling of bezwaarschriften versturen?

Download je modelcontract

Individuele begeleiding »

Een bedrijf opstarten of runnen loopt niet altijd van een leien dakje. Je moet van alle markten thuis zijn en dat is niet evident. Heb jij nood aan professioneel advies en begeleiding op maat? 

Zoek een begeleiding

Juridische bijstand »

Op zoek naar een advocaat om je bij te staan in een geschil? Bij een UNIZO-advocaat geniet je één uur gratis bijstand. Of wil je weten of een contract of document juridisch ok is? Laat het dan screenen via UNIZO.

Zoek hier een advocaat

Laat je contract screenen

Publicaties »

De nieuwste trends, inspirerende ondernemersverhalen, themagidsen? Dat en nog zoveel meer vind je in ons ZO Magazine, e-books en snelwijzers. Blijf op de hoogte en verruim je kennis.

Naar publicaties

UNIZO onderzoek en statistiek »

Gefundeerd. Op die manier moeten de belangen van elke ondernemer verdedigd worden. Met cijfers, kennis en statistieken onderbouwt UNIZO haar standpunten.

Naar onderzoek en statistiek